...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingenWelkom bij VDW Verhuizingen, uw betrouwbaar verhuisbedrijf voor een verhuizing van en naar Almere. Sinds 1978 zijn wij gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige en persoonlijke verhuisdiensten. Onder leiding van Patrick Van De Weerd, die in 2000 het bedrijf overnam, blijven we ons inzetten voor transparantie en kwaliteit bij elke verhuizing die we uitvoeren. We zijn geen prijsvechter, maar door slimme planning en efficiëntie bieden we altijd scherpe prijzen zonder in te boeten op kwaliteit.

Almere, gelegen in de provincie Flevoland, is een dynamische en snel groeiende stad. Met ongeveer 87.000 woningen is Almere de grootste stad van de provincie en een van de grootste steden in Nederland. De stad staat bekend om zijn moderne architectuur, uitgestrekte natuurgebieden en uitstekende verbindingen naar Amsterdam en andere grote steden.

Populaire verhuizingen Almere

Het kloppend hart van Almere met een mix van winkels, restaurants, en cultuur. Ideaal voor diegenen die van stadsleven houden.

De oudste wijk van Almere met een charmante haven, een dorps sfeer en veel groen. Perfect voor mensen die houden van een rustige, gemeenschapsgerichte omgeving

Biedt ruime gezinswoningen en veel voorzieningen voor gezinnen, inclusief scholen en winkelcentra.

Een snel ontwikkelende wijk die geliefd is bij jongere bewoners en starters. Het ligt dicht bij het strand en biedt een moderne levensstijl.

Bekend om zijn ruime opzet en groenvoorzieningen, populair bij gezinnen en professionals die dicht bij het centrum willen wonen.

Unieke kenmerken Almere

Almere staat bekend om zijn innovatieve en moderne architectuur, met opvallende gebouwen zoals het WTC Almere en de Schouwburg Almere.

De stad is omringd door prachtige natuur, waaronder het Almeerderstrand en de Oostvaardersplassen, ideaal voor outdoor-activiteiten.

Met een directe treinverbinding naar Amsterdam en goede snelwegverbindingen is Almere uitstekend bereikbaar, wat het een aantrekkelijke woonplaats maakt voor forenzen.

Almere biedt een rijk cultureel leven met talloze festivals, theaters en culturele evenementen het hele jaar door.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!
Maren
Maren
Great experience with Patrick and his team. Would absolutely use their services again!
Martijn de Veer
Martijn de Veer
Uitermate tevreden met onze verhuizing in Amsterdam door VDW. Middels een filmpje een offerte ontvangen. Verhuizing van een appartement op 3 hoog naar de begane grond ging soepel. Een dag van te voren was al 85% over. De no-nonsense aanpak samen met de 5 verhuizers zorgden ervoor dat we zo over waren. Ik zou VDW zeer zeker aanbevelen voor een verhuizing in Amsterdam en omgeving.
Roy Abdul Rasjid
Roy Abdul Rasjid
Prijs-kwaliteit verhouding een dikke 10!! Na online wat rond kijken kwamen wij bij VDW verhuizingen terecht. Het contact met de eigenaar verliep prettig en de offerte die volgde was scherp. Het prijsverschil met 'een grote bekende' concurrerent was ook nog eens behoorlijk! Ruim voor de verhuizing kregen wij stevige dozen in bruikleen (dus geen stress i.v.m. te weinig tijd om in te pakken). De verhuizing zelf liep vlekkeloos! Het vriendelijke en hard werkende team van verhuizers en het feit dat de wasmachine in ons nieuwe huis direct op de plek werd gezet en zelfs aangesloten (!) maakt dat wij een 10 het enige juiste 'rapportcijfer' vinden!
claudia bruins
claudia bruins
Vorige week zaterdag nam ik contact op met het verhuisbedrijf van P. Van de Weert en in een weekend tijd direct response gekregen, snel kunnen schakelen en scherpe prijs ontvangen om direct de maandag erop mijn spullen binnen 1 uur veilig en efficiënt verhuisd te krijgen naar m'n nieuwe adres inclusief tussenstop. Dus in een sneltreinvaart veilig en wel verhuisd voor een goede prijs!. Aanrader. Bedankt voor de snelle en goede service!
Sandra D
Sandra D
Verhuizing verliep wat chaotisch door twee amper Engels sprekenden verhuizers. Die communicatie had veel beter gekund. Daarnaast had ik geen tientallen bananendozen verwacht om in te pakken. Die staan behoorlijk in de weg helaas als ze nog leeg zijn. Alles is op de goede plek gekomen. Patrick kwam zelfs persoonlijk nog terug op zondag. Dus verdiende vier sterren. 👍🏻

Stap 1: Welke diensten heeft u nodig?

Stap 2: Persoonlijke Gegevens

Stap 3: Adresgegevens

Oud Adres

Nieuw Adres

Stap 4: Aanvullende Informatie

Stap 5: Samenvatting

1 20%
2 40%
3 60%
4 80%
5 100%

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Almere:

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Almere kunnen wij met ons ervaren verhuisteam verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Almere

Verhuizen in Almere kan specifieke eisen stellen, zoals het verkrijgen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en ondersteuning voor een probleemloze verhuizing.

Plan uw Almere Verhuizing met VDW Verhuizingen

Bent u klaar voor een stressvrije verhuizing in Almere? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

 Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie