...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw betrouwbare verhuispartner voor verhuizingen in en naar Castricum. Sinds 1978 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en persoonlijke verhuisdiensten, op maat gemaakt naar uw specifieke behoeften. Onder de leiding van Patrick Van De Weerd, die in 2000 het roer overnam, blijven wij ons inzetten voor transparantie en uitzonderlijke service bij elke verhuizing. Hoewel wij geen budgetverhuizer zijn, zorgen onze slimme planning en efficiënte aanpak ervoor dat we altijd scherpe tarieven kunnen bieden zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Castricum, gelegen in de provincie Noord-Holland, biedt een ideale mix van landelijke rust en stedelijk gemak. Met een prachtig kustlandschap en ongeveer 14.000 woningen, is Castricum een aantrekkelijke woonplaats voor iedereen die op zoek is naar een rustige, groene omgeving met de voordelen van nabijgelegen steden. De gemeente staat bekend om haar uitgestrekte duinen, schilderachtige dorpskernen en goede verbindingen met grotere steden zoals Amsterdam en Haarlem.

Populaire verhuizingen
Castricum

Het levendige hart van Castricum met een mix van winkels, gezellige eetgelegenheden en traditionele woningen. Perfect voor diegenen die dichtbij voorzieningen willen wonen.

Een charmante wijk bekend om zijn rustige sfeer en groene straten, ideaal voor gezinnen en ouderen die van een dorpse setting houden.

Dicht bij het strand, deze wijk biedt een unieke mix van kustleven en moderne woonmogelijkheden, perfect voor strandliefhebbers en watersporters.

Een rustige en gezinsvriendelijke buurt met veel groen en ruime woningen, populair bij jonge gezinnen.

Een historische wijk met veel karakter, waar klassieke architectuur en moderne gemakken samenkomen, ideaal voor liefhebbers van authentieke woonomgevingen.

Unieke kenmerken
Castricum

Castricum is omringd door prachtige duinen en natuurgebieden, ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en stranddagen.

De gemeente heeft een warme, gemeenschapsgerichte sfeer met een rijk cultureel leven en lokale evenementen.

Met snelle treinverbindingen naar Amsterdam en goede wegen naar Haarlem, biedt Castricum gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen terwijl het rustieke charme behoudt.

Castricum heeft een rijke geschiedenis, zichtbaar in de oude gebouwen en dorpskernen, en biedt diverse culturele activiteiten en musea.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Martin Le Mair
Martin Le Mair
Voor de tweede keer met Patrick en zijn team gewerkt en ik ben net zo tevreden als de eerste keer. Communicatie loopt soepel, er worden duidelijke afspraken gemaakt, de hele inboedel wordt met zorg behandeld en de verhuizing verliep snel en efficiënt. En dat alles tegen een competitieve prijs. Ik weet nu al met wie ik contact opneem bij een volgende verhuizing!
Bram Schipper
Bram Schipper
Goede service van begin tot eind! Patrick reageert snel via de app en communiceert een fixed price vooraf. Dit maakt dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast stelde Patrick voor een dag voor de verhuizing alvast alles mee te nemen wat al mee kon. Erg fijn en zorgde voor goed overzicht in wat er nog gedaan moest worden. Kwaliteit met een extra beetje service!
Folkert Jongepier
Folkert Jongepier
De verhuizing gaat weliswaar nog plaatsvinden, maar de ervaringen met VDW tot nu toe zijn erg goed. Zo hebben we alvast een flinke aanhanger mogen gebruiken. Erg prettig gegaan met uitvoerige uitleg en prima materiaal.
Mariska Kingma
Mariska Kingma
Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van de verhuis skilss van Patrick en zijn mannen. Verliep allemaal zeer vlot, zorgvuldig en relaxed. Een absolute aanrader. Wij hebben voornamelijk de grote inboedel laten verhuizen. Wel heel blij waren we met de ruim van tevoren geleverde dozen en inpak materialen zodat we zelf vooraf al veel konden doen. Alle grote spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt en beschermd. Terwijl de mannen bezig waren konden wij met een gerust hart andere klusjes doen. Communicatie vooraf, tijdens en na afloop via WhatsApp met Patrick verloopt vlot en duidelijk. Prijs kwaliteit absoluut in verhouding. Wij hopen voorlopig niet te verhuizen maar mocht het nodig zijn bellen we zeker VDW weer!
Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Castricum:

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Castricum kunnen wij met ons ervaren verhuisteam en verhuizers verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Castricum

Verhuizen in Castricum kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing.

Plan uw Castricum Verhuizing met VDW Verhuizingen

Bent u klaar voor een zorgeloze verhuizing in Castricum?
Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier.

Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie