...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw vertrouwde partner voor verhuizingen in en naar Zwaag. Sinds onze oprichting in 1978 bieden wij hoogwaardige, op maat gemaakte verhuisdiensten aan voor Zwaag en de omliggende regio’s. Onder de leiding van Patrick Van De Weerd, die in 2000 het bedrijf overnam, blijven wij ons inzetten voor transparantie en uitstekende service bij elke verhuizing in Zwaag. Wij zijn geen budgetverhuizer, maar dankzij onze efficiënte planning en slimme aanpak kunnen wij scherpe tarieven aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit bij verhuizingen in Zwaag.

Zwaag, gelegen in de gemeente Hoorn in de provincie Noord-Holland, combineert de charme van een dorp met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Met ongeveer 7.000 woningen biedt Zwaag een gevarieerd aanbod aan woonmogelijkheden, van traditionele gezinswoningen tot moderne appartementen. Zwaag staat bekend om zijn rustige woonwijken, groene ruimten en de nabijheid van Hoorn. De uitstekende bereikbaarheid naar zowel Hoorn als Amsterdam maakt Zwaag een aantrekkelijke locatie voor zowel gezinnen als professionals.

Populaire verhuizingen
Zwaag

Het hart van Zwaag, met zijn rustige straten en lokale voorzieningen, is ideaal voor gezinnen en mensen die houden van het dorpsleven met een gezellige sfeer.

Een nieuwbouwwijk in Zwaag die moderne huizen biedt met veel ruimte en comfort, perfect voor jonge gezinnen en professionals.

Een gevarieerde wijk in Zwaag met een mix van woningtypes en veel groen, ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen.

Een aangrenzende wijk in Zwaag met een historische kern en moderne uitbreidingen, populair bij mensen die de charme van het verleden willen combineren met hedendaags wooncomfort.

Een groene en kindvriendelijke buurt in Zwaag met ruime gezinswoningen en goede voorzieningen, ideaal voor jonge gezinnen.

Unieke kenmerken
Zwaag

Zwaag biedt een rustige woonomgeving met veel groene ruimten, ideaal voor gezinnen en mensen die van buitenactiviteiten houden.

Zwaag heeft een sterk gemeenschapsgevoel met lokale evenementen en een hechte bevolking, wat het een warme en uitnodigende plek maakt om te wonen.

Zwaag ligt dicht bij Hoorn, waardoor bewoners kunnen genieten van zowel het rustige dorpsleven als de voordelen van een nabijgelegen stad.

Met goede wegverbindingen naar zowel Hoorn als Amsterdam biedt Zwaag een uitstekende locatie voor forenzen die een balans willen tussen werk en wooncomfort.

Onze Verhuisdiensten in
Zwaag

Verhuizen naar een nieuwe woning in Zwaag kan een uitdaging zijn. Wij maken het u gemakkelijk met onze complete verhuisdiensten in Zwaag, van inpakken tot uitpakken en alles wat daarbij komt kijken. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden verplaatst binnen Zwaag.

Het verhuizen van uw bedrijf in Zwaag vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorverhuizing in Zwaag snel en zonder onderbreking wordt uitgevoerd, zodat uw bedrijfsactiviteiten snel weer op gang kunnen komen in Zwaag.

Wij bieden gespecialiseerde diensten voor expats die naar Zwaag verhuizen of vanuit Zwaag naar het buitenland vertrekken. Onze ervaring met internationale verhuizingen zorgt voor een soepele en zorgeloze overgang naar uw nieuwe bestemming vanuit Zwaag.

Een verhuizing in Zwaag kan voor senioren een stressvolle ervaring zijn. Wij bieden een zorgzame en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe woning in Zwaag zo comfortabel mogelijk verloopt.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning of kantoor in Zwaag, wij bieden snelle en efficiënte ontruimingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in Zwaag snel klaar is voor de volgende stap, of het nu gaat om renovatie, verkoop of verhuizing.

Bij VDW Verhuizingen bieden wij een uitgebreid scala aan verhuisdiensten, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten in Zwaag. Of u nu binnen Zwaag verhuist, naar een andere regio gaat of internationaal verhuist, wij hebben de kennis en ervaring om uw verhuizing in Zwaag soepel en zonder zorgen te laten verlopen.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Martin Le Mair
Martin Le Mair
Voor de tweede keer met Patrick en zijn team gewerkt en ik ben net zo tevreden als de eerste keer. Communicatie loopt soepel, er worden duidelijke afspraken gemaakt, de hele inboedel wordt met zorg behandeld en de verhuizing verliep snel en efficiënt. En dat alles tegen een competitieve prijs. Ik weet nu al met wie ik contact opneem bij een volgende verhuizing!
Bram Schipper
Bram Schipper
Goede service van begin tot eind! Patrick reageert snel via de app en communiceert een fixed price vooraf. Dit maakt dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast stelde Patrick voor een dag voor de verhuizing alvast alles mee te nemen wat al mee kon. Erg fijn en zorgde voor goed overzicht in wat er nog gedaan moest worden. Kwaliteit met een extra beetje service!
Folkert Jongepier
Folkert Jongepier
De verhuizing gaat weliswaar nog plaatsvinden, maar de ervaringen met VDW tot nu toe zijn erg goed. Zo hebben we alvast een flinke aanhanger mogen gebruiken. Erg prettig gegaan met uitvoerige uitleg en prima materiaal.
Mariska Kingma
Mariska Kingma
Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van de verhuis skilss van Patrick en zijn mannen. Verliep allemaal zeer vlot, zorgvuldig en relaxed. Een absolute aanrader. Wij hebben voornamelijk de grote inboedel laten verhuizen. Wel heel blij waren we met de ruim van tevoren geleverde dozen en inpak materialen zodat we zelf vooraf al veel konden doen. Alle grote spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt en beschermd. Terwijl de mannen bezig waren konden wij met een gerust hart andere klusjes doen. Communicatie vooraf, tijdens en na afloop via WhatsApp met Patrick verloopt vlot en duidelijk. Prijs kwaliteit absoluut in verhouding. Wij hopen voorlopig niet te verhuizen maar mocht het nodig zijn bellen we zeker VDW weer!
Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Zwaag

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Zwaag kunnen wij met ons ervaren verhuisteam en verhuizers verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Zwaag

Verhuizen in Zwaag kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving in Zwaag en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing in Zwaag.

Plan uw Zwaag verhuizing met VDW Verhuizingen

Bent u klaar voor een zorgeloze verhuizing in Zwaag? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis in Zwaag met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie