...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw betrouwbare partner voor verhuizingen in en naar Limmen. Sinds onze oprichting in 1978 hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte verhuisdiensten in Limmen. Onder leiding van Patrick Van De Weerd, die het bedrijf in 2000 overnam, zetten wij ons in voor transparantie en uitstekende service bij elke verhuizing in Limmen. Hoewel wij geen budgetverhuizer zijn, zorgen onze efficiënte planning en slimme aanpak ervoor dat we altijd scherpe tarieven kunnen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit bij verhuizingen in Limmen.

Limmen, een charmant dorp in de gemeente Castricum in de provincie Noord-Holland, combineert het rustige dorpsleven met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Met ongeveer 2.800 woningen biedt Limmen een gezellige en gemeenschapsgerichte woonomgeving. Limmen staat bekend om zijn historische karakter, bloembollenteelt en de jaarlijkse Bloemendagen. De strategische ligging van Limmen, vlakbij Alkmaar en de kust, maakt het een aantrekkelijke woonplaats voor mensen die op zoek zijn naar rust, natuur en een goede bereikbaarheid.

Populaire verhuizingen
Limmen

Het historische centrum van Limmen biedt een sfeervolle mix van oude boerderijen, karakteristieke woningen en groene straten. Ideaal voor wie houdt van de charme en geschiedenis van Limmen.

Deze wijk in Limmen biedt ruime gezinswoningen en veel groen, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving met alle gemakken binnen handbereik.

Een opkomende buurt in Limmen met moderne woningen en nieuwbouwprojecten, aantrekkelijk voor jonge gezinnen en professionals die van comfort en moderniteit houden.

Deze wijk in Limmen biedt een mix van vrijstaande huizen en ruime kavels, ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en privacy, terwijl ze toch dicht bij het dorpscentrum van Limmen willen blijven.

Bekend om zijn rustige straten en bloeiende tuinen, deze wijk in Limmen is perfect voor tuinliefhebbers en gezinnen die houden van een groene leefomgeving.

Unieke kenmerken
Limmen

Limmen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen, zichtbaar in de oude kerk en historische gebouwen die het dorp sieren.

Limmen is beroemd om zijn bloembollenteelt en de kleurrijke velden die in de lente tot bloei komen, vooral tijdens de jaarlijkse Bloemendagen.

Omringd door prachtige natuurgebieden en dicht bij de duinen en stranden van Noord-Holland, biedt Limmen tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Limmen heeft een hechte gemeenschap met veel lokale evenementen en activiteiten die bewoners samenbrengen, wat het dorp een warme en uitnodigende sfeer geeft.

Onze Verhuisdiensten in
Limmen

Verhuizen naar een nieuwe woning in Limmen kan een uitdaging zijn. Wij maken het u gemakkelijk met onze volledige verhuisdiensten in Limmen, van inpakken tot uitpakken en alles wat daarbij komt kijken. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden verplaatst binnen Limmen.

Het verhuizen van uw bedrijf in Limmen vereist nauwkeurige planning en uitvoering. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorverhuizing in Limmen snel en zonder onderbreking wordt uitgevoerd, zodat uw bedrijfsactiviteiten snel weer op gang kunnen komen in Limmen.

Wij bieden gespecialiseerde diensten voor expats die naar Limmen verhuizen of vanuit Limmen naar het buitenland vertrekken. Onze ervaring met internationale verhuizingen zorgt voor een soepele en zorgeloze overgang naar uw nieuwe bestemming vanuit Limmen.

Een verhuizing in Limmen kan voor senioren een stressvolle ervaring zijn. Wij bieden een zorgzame en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe woning in of vanuit Limmen zo comfortabel mogelijk verloopt.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning of kantoor in Limmen, wij bieden snelle en efficiënte ontruimingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in Limmen snel klaar is voor de volgende stap, of het nu gaat om renovatie, verkoop of verhuizing.

Bij VDW Verhuizingen bieden we een breed scala aan verhuisdiensten, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten in Limmen. Of u nu binnen Limmen verhuist, naar een andere regio gaat of internationaal verhuist, wij hebben de kennis en ervaring om uw verhuizing in Limmen soepel en zorgeloos te laten verlopen.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Martin Le Mair
Martin Le Mair
Voor de tweede keer met Patrick en zijn team gewerkt en ik ben net zo tevreden als de eerste keer. Communicatie loopt soepel, er worden duidelijke afspraken gemaakt, de hele inboedel wordt met zorg behandeld en de verhuizing verliep snel en efficiënt. En dat alles tegen een competitieve prijs. Ik weet nu al met wie ik contact opneem bij een volgende verhuizing!
Bram Schipper
Bram Schipper
Goede service van begin tot eind! Patrick reageert snel via de app en communiceert een fixed price vooraf. Dit maakt dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast stelde Patrick voor een dag voor de verhuizing alvast alles mee te nemen wat al mee kon. Erg fijn en zorgde voor goed overzicht in wat er nog gedaan moest worden. Kwaliteit met een extra beetje service!
Folkert Jongepier
Folkert Jongepier
De verhuizing gaat weliswaar nog plaatsvinden, maar de ervaringen met VDW tot nu toe zijn erg goed. Zo hebben we alvast een flinke aanhanger mogen gebruiken. Erg prettig gegaan met uitvoerige uitleg en prima materiaal.
Mariska Kingma
Mariska Kingma
Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van de verhuis skilss van Patrick en zijn mannen. Verliep allemaal zeer vlot, zorgvuldig en relaxed. Een absolute aanrader. Wij hebben voornamelijk de grote inboedel laten verhuizen. Wel heel blij waren we met de ruim van tevoren geleverde dozen en inpak materialen zodat we zelf vooraf al veel konden doen. Alle grote spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt en beschermd. Terwijl de mannen bezig waren konden wij met een gerust hart andere klusjes doen. Communicatie vooraf, tijdens en na afloop via WhatsApp met Patrick verloopt vlot en duidelijk. Prijs kwaliteit absoluut in verhouding. Wij hopen voorlopig niet te verhuizen maar mocht het nodig zijn bellen we zeker VDW weer!
Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Limmen:

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Limmen kunnen wij met ons ervaren verhuisteam en verhuizers verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Limmen

Verhuizen in Limmen kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving in Limmen en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing in Limmen.

Plan uw Limmen Verhuizing met VDW Verhuizingen

Bent u klaar voor een zorgeloze verhuizing in Limmen? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis in Limmen met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie