...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw betrouwbare partner voor verhuizingen naar en binnen Diemen. Sinds onze oprichting in 1978 hebben wij ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige en persoonlijke verhuisdiensten die precies zijn afgestemd op uw behoeften. Onder de leiding van Patrick Van De Weerd, die het bedrijf in 2000 overnam, zetten we ons voortdurend in voor transparantie en uitstekende service bij elke verhuizing. We zijn geen budgetverhuizer, maar door onze efficiënte planning en slimme aanpak kunnen we altijd scherpe tarieven aanbieden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

 

Diemen, gelegen in de provincie Noord-Holland, biedt een perfecte balans tussen stedelijk gemak en een rustige leefomgeving. Met ongeveer 13.000 woningen is Diemen een aantrekkelijke woonplek voor iedereen die de rust van een kleinere gemeenschap waardeert, maar toch dicht bij de stad Amsterdam wil zijn. Diemen staat bekend om zijn levendige wijken, uitstekende voorzieningen en gemakkelijke toegang tot de hoofdstad.

Populaire verhuizingen
Diemen

Het bruisende hart van Diemen, met een mix van winkels, restaurants en wooncomplexen. Ideaal voor wie centraal wil wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Een rustige, groene wijk met veel parken en recreatiemogelijkheden, perfect voor gezinnen en natuurliefhebbers.

Een wijk die bekend staat om zijn ruime huizen en groene straten, dicht bij het Science Park en met uitstekende verbindingen naar Amsterdam.

Een moderne woonwijk met een unieke, watergerichte architectuur, geliefd bij jonge professionals en gezinnen.

Een rustige buurt met veel groen en kindvriendelijke voorzieningen, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en rustige omgeving.

Unieke kenmerken
Diemen

Diemen biedt snelle toegang tot Amsterdam, met uitstekende openbaar vervoersverbindingen en een korte reistijd, waardoor het ideaal is voor forenzen.

De gemeente heeft de laatste jaren veel moderne woonwijken ontwikkeld, zoals Holland Park, die moderne voorzieningen en stijlvolle architectuur bieden.

Diemen is rijk aan parken en groene gebieden, perfect voor recreatie en ontspanning.

Diemen heeft een sterk gemeenschapsgevoel met veel lokale evenementen en activiteiten, wat het een vriendelijke en betrokken plek maakt om te wonen.

Onze Verhuisdiensten in
Diemen

Of u nu naar een nieuwe woning verhuist of binnen Diemen van huis verandert, wij bieden volledige verhuisdiensten aan. Van het inpakken van uw bezittingen tot het zorgvuldig verplaatsen en uitpakken, wij nemen alle zorgen uit handen.

Het verhuizen van een bedrijf in of naar Diemen vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorverhuizing efficiënt en zonder onderbreking wordt uitgevoerd, zodat uw bedrijfsactiviteiten snel weer op gang kunnen komen.

Wij bieden gespecialiseerde diensten voor expats die naar Diemen verhuizen of vanuit Diemen naar het buitenland vertrekken. Onze ervaring met internationale verhuizingen zorgt voor een soepele en stressvrije overgang naar uw nieuwe thuis of werkplek.

Een verhuizing kan vooral voor senioren een stressvolle ervaring zijn. Wij bieden een zorgzame en persoonlijke benadering in Diemen om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe woning zo comfortabel mogelijk verloopt.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning of kantoor, wij bieden snelle en efficiënte ontruimingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in Diemen snel klaar is voor de volgende stap, of het nu gaat om renovatie, verkoop of verhuizing.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Martin Le Mair
Martin Le Mair
Voor de tweede keer met Patrick en zijn team gewerkt en ik ben net zo tevreden als de eerste keer. Communicatie loopt soepel, er worden duidelijke afspraken gemaakt, de hele inboedel wordt met zorg behandeld en de verhuizing verliep snel en efficiënt. En dat alles tegen een competitieve prijs. Ik weet nu al met wie ik contact opneem bij een volgende verhuizing!
Bram Schipper
Bram Schipper
Goede service van begin tot eind! Patrick reageert snel via de app en communiceert een fixed price vooraf. Dit maakt dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast stelde Patrick voor een dag voor de verhuizing alvast alles mee te nemen wat al mee kon. Erg fijn en zorgde voor goed overzicht in wat er nog gedaan moest worden. Kwaliteit met een extra beetje service!
Folkert Jongepier
Folkert Jongepier
De verhuizing gaat weliswaar nog plaatsvinden, maar de ervaringen met VDW tot nu toe zijn erg goed. Zo hebben we alvast een flinke aanhanger mogen gebruiken. Erg prettig gegaan met uitvoerige uitleg en prima materiaal.
Mariska Kingma
Mariska Kingma
Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van de verhuis skilss van Patrick en zijn mannen. Verliep allemaal zeer vlot, zorgvuldig en relaxed. Een absolute aanrader. Wij hebben voornamelijk de grote inboedel laten verhuizen. Wel heel blij waren we met de ruim van tevoren geleverde dozen en inpak materialen zodat we zelf vooraf al veel konden doen. Alle grote spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt en beschermd. Terwijl de mannen bezig waren konden wij met een gerust hart andere klusjes doen. Communicatie vooraf, tijdens en na afloop via WhatsApp met Patrick verloopt vlot en duidelijk. Prijs kwaliteit absoluut in verhouding. Wij hopen voorlopig niet te verhuizen maar mocht het nodig zijn bellen we zeker VDW weer!
Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Diemen:

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Diemen kunnen wij met ons ervaren verhuisteam en verhuizers verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Diemen

Verhuizen in Diemen kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing.

Plan uw Diemen Verhuizing met VDW Verhuizingen

Bent u klaar voor een zorgeloze verhuizing in Diemen? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie