...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw betrouwbare partner voor verhuizingen binnen en naar Amsterdam. Sinds onze oprichting in 1978 hebben wij ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige en persoonlijke verhuisdiensten. Onder de leiding van Patrick Van De Weerd, die het bedrijf in 2000 overnam, blijven we ons inspannen voor transparantie en kwaliteit bij elke verhuizing. We zijn geen budgetverhuizer, maar dankzij slimme planning en efficiëntie kunnen we altijd scherpe prijzen bieden zonder in te leveren op onze hoge kwaliteitsstandaarden.

 

Amsterdam, de levendige hoofdstad van Nederland, is een stad die zowel geschiedenis als moderniteit in zich draagt. Met meer dan 450.000 woningen biedt Amsterdam een enorme variëteit aan woonopties, van historische grachtenpanden tot hedendaagse appartementen. De stad staat bekend om haar iconische architectuur, rijke culturele aanbod en uitstekende verbindingen met andere grote steden en het buitenland.

Populaire verhuizingen Amsterdam

Het historische hart van Amsterdam met de beroemde grachten, talloze musea, en een bruisend nachtleven. Ideaal voor wie midden in de actie wil wonen.

Een levendige en diverse wijk bekend om de Albert Cuypmarkt, trendy cafés en restaurants. Populair bij jonge professionals en creatievelingen.

Een chique buurt met statige herenhuizen, het Vondelpark en luxe winkels in de PC Hooftstraat. Perfect voor gezinnen en expats die van een rustige, elegante omgeving houden.

Een snel ontwikkelende buurt met een mix van moderne wooncomplexen en traditionele woningen, bekend om zijn creatieve sfeer en groene ruimtes.

Een dynamische wijk met een mix van woon- en werkruimtes, veel groen en het populaire Westerpark zelf. Aantrekkelijk voor jonge gezinnen en professionals.

Unieke kenmerken Amsterdam

Amsterdam herbergt wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, evenals een rijk aanbod aan theaters en muziekpodia.

De stad is beroemd om zijn fietsvriendelijke infrastructuur en biedt een gezonde en snelle manier om je door de stad te verplaatsen.

Als een van de belangrijkste economische en culturele centra van Europa, trekt Amsterdam mensen van over de hele wereld, ondersteund door een breed scala aan internationale scholen en bedrijven.

De prachtige grachten van Amsterdam, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan, geven de stad een uniek karakter en zijn ideaal voor ontspannen boottochten.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!
Maren
Maren
Great experience with Patrick and his team. Would absolutely use their services again!
Martijn de Veer
Martijn de Veer
Uitermate tevreden met onze verhuizing in Amsterdam door VDW. Middels een filmpje een offerte ontvangen. Verhuizing van een appartement op 3 hoog naar de begane grond ging soepel. Een dag van te voren was al 85% over. De no-nonsense aanpak samen met de 5 verhuizers zorgden ervoor dat we zo over waren. Ik zou VDW zeer zeker aanbevelen voor een verhuizing in Amsterdam en omgeving.
Roy Abdul Rasjid
Roy Abdul Rasjid
Prijs-kwaliteit verhouding een dikke 10!! Na online wat rond kijken kwamen wij bij VDW verhuizingen terecht. Het contact met de eigenaar verliep prettig en de offerte die volgde was scherp. Het prijsverschil met 'een grote bekende' concurrerent was ook nog eens behoorlijk! Ruim voor de verhuizing kregen wij stevige dozen in bruikleen (dus geen stress i.v.m. te weinig tijd om in te pakken). De verhuizing zelf liep vlekkeloos! Het vriendelijke en hard werkende team van verhuizers en het feit dat de wasmachine in ons nieuwe huis direct op de plek werd gezet en zelfs aangesloten (!) maakt dat wij een 10 het enige juiste 'rapportcijfer' vinden!
claudia bruins
claudia bruins
Vorige week zaterdag nam ik contact op met het verhuisbedrijf van P. Van de Weert en in een weekend tijd direct response gekregen, snel kunnen schakelen en scherpe prijs ontvangen om direct de maandag erop mijn spullen binnen 1 uur veilig en efficiënt verhuisd te krijgen naar m'n nieuwe adres inclusief tussenstop. Dus in een sneltreinvaart veilig en wel verhuisd voor een goede prijs!. Aanrader. Bedankt voor de snelle en goede service!
Sandra D
Sandra D
Verhuizing verliep wat chaotisch door twee amper Engels sprekenden verhuizers. Die communicatie had veel beter gekund. Daarnaast had ik geen tientallen bananendozen verwacht om in te pakken. Die staan behoorlijk in de weg helaas als ze nog leeg zijn. Alles is op de goede plek gekomen. Patrick kwam zelfs persoonlijk nog terug op zondag. Dus verdiende vier sterren. 👍🏻

Stap 1: Welke diensten heeft u nodig?

Stap 2: Persoonlijke Gegevens

Stap 3: Adresgegevens

Oud Adres

Nieuw Adres

Stap 4: Aanvullende Informatie

Stap 5: Samenvatting

1 20%
2 40%
3 60%
4 80%
5 100%

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Amsterdam:

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Amsterdam kunnen wij met ons ervaren verhuisteam verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Amsterdam

Verhuizen in Amsterdam kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift voor moeilijk bereikbare locaties. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing.

Plan uw Amsterdam Verhuizing met VDW Verhuizingen

Bent u klaar voor een stressvrije verhuizing in Amsterdam? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

 Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie