...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw betrouwbare partner voor verhuizingen in en naar Hilversum. Sinds onze oprichting in 1978 hebben wij ons toegelegd op het bieden van hoogwaardige, op maat gemaakte verhuisdiensten die perfect aansluiten op uw behoeften. Onder leiding van Patrick Van De Weerd, die het bedrijf in 2000 overnam, streven wij continu naar transparantie en uitstekende service bij elke verhuizing. Hoewel wij geen budgetverhuizer zijn, kunnen wij dankzij onze slimme planning en efficiënte aanpak altijd scherpe tarieven bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

 

Hilversum, gelegen in de provincie Noord-Holland, staat bekend als het mediacentrum van Nederland. Met ongeveer 41.000 woningen biedt Hilversum een breed scala aan woonmogelijkheden, van karakteristieke herenhuizen tot moderne appartementen. De stad combineert een levendige sfeer met een rijke geschiedenis en is omgeven door prachtige natuurgebieden. Hilversum is een aantrekkelijke woonplaats voor iedereen die geniet van een dynamische stedelijke omgeving met veel groen en uitstekende verbindingen naar Amsterdam en Utrecht.

Populaire verhuizingen
Hilversum

Het hart van Hilversum biedt een levendige mix van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ideaal voor wie dicht bij alle voorzieningen wil wonen

Een chique buurt met statige villa’s en rustige straten, geliefd bij gezinnen en professionals die van een exclusieve woonomgeving houden.

Een sfeervolle wijk met een mix van oude en nieuwe woningen, bekend om zijn groene lanen en kindvriendelijke sfeer.

Een moderne wijk met veel gezinswoningen en uitstekende voorzieningen, perfect voor jonge gezinnen.

Een diverse wijk met veel groen en ruime woningen, populair bij mensen die rust en ruimte zoeken, maar toch dichtbij de stad willen wonen.

Unieke kenmerken
Hilversum

Hilversum is het centrum van de Nederlandse media-industrie en herbergt talloze radio- en televisiestudio’s, evenals het Media Park.

De stad is bekend om zijn moderne en historische architectuur, met iconische gebouwen zoals het Raadhuis van Dudok en het Instituut voor Beeld en Geluid.

Hilversum wordt omringd door uitgestrekte bossen en heidevelden, ideaal voor wandelen, fietsen en buitenactiviteiten.

Met directe treinverbindingen naar Amsterdam, Utrecht en verder, biedt Hilversum een uitstekende basis voor forenzen en reizigers.

Onze Verhuisdiensten in
Hilversum

Het verhuizen naar een nieuwe woning kan een stressvolle onderneming zijn. Wij maken het u gemakkelijk met onze volledige verhuisdiensten in Hilversum, van inpakken tot uitpakken en alles daartussenin. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden verplaatst.

Het verhuizen van een bedrijf vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Wij zorgen ervoor dat uw Hilversumse kantoorverhuizing snel en zonder onderbreking wordt uitgevoerd, zodat uw bedrijfsactiviteiten snel weer op gang kunnen komen.

Wij bieden gespecialiseerde diensten voor expats die naar Hilversum verhuizen of vanuit Hilversum naar het buitenland vertrekken. Onze uitgebreide ervaring met internationale verhuizingen zorgt voor een soepele en zorgeloze overgang naar uw nieuwe bestemming.

Een verhuizing kan vooral voor senioren een stressvolle ervaring zijn. Wij bieden een zorgzame en persoonlijke benadering in Hilversum om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe woning zo comfortabel mogelijk verloopt.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning of kantoor in Hilversum, wij bieden snelle en efficiënte ontruimingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat de ruimte snel klaar is voor de volgende stap, of het nu gaat om renovatie, verkoop of verhuizing.

Bij VDW Verhuizingen bieden we een uitgebreide reeks verhuisdiensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten in Hilversum. Of u nu binnen Hilversum verhuist, naar een andere regio gaat of internationaal verhuist, wij hebben de expertise en middelen om uw verhuizing soepel en probleemloos te laten verlopen.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Martin Le Mair
Martin Le Mair
Voor de tweede keer met Patrick en zijn team gewerkt en ik ben net zo tevreden als de eerste keer. Communicatie loopt soepel, er worden duidelijke afspraken gemaakt, de hele inboedel wordt met zorg behandeld en de verhuizing verliep snel en efficiënt. En dat alles tegen een competitieve prijs. Ik weet nu al met wie ik contact opneem bij een volgende verhuizing!
Bram Schipper
Bram Schipper
Goede service van begin tot eind! Patrick reageert snel via de app en communiceert een fixed price vooraf. Dit maakt dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast stelde Patrick voor een dag voor de verhuizing alvast alles mee te nemen wat al mee kon. Erg fijn en zorgde voor goed overzicht in wat er nog gedaan moest worden. Kwaliteit met een extra beetje service!
Folkert Jongepier
Folkert Jongepier
De verhuizing gaat weliswaar nog plaatsvinden, maar de ervaringen met VDW tot nu toe zijn erg goed. Zo hebben we alvast een flinke aanhanger mogen gebruiken. Erg prettig gegaan met uitvoerige uitleg en prima materiaal.
Mariska Kingma
Mariska Kingma
Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van de verhuis skilss van Patrick en zijn mannen. Verliep allemaal zeer vlot, zorgvuldig en relaxed. Een absolute aanrader. Wij hebben voornamelijk de grote inboedel laten verhuizen. Wel heel blij waren we met de ruim van tevoren geleverde dozen en inpak materialen zodat we zelf vooraf al veel konden doen. Alle grote spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt en beschermd. Terwijl de mannen bezig waren konden wij met een gerust hart andere klusjes doen. Communicatie vooraf, tijdens en na afloop via WhatsApp met Patrick verloopt vlot en duidelijk. Prijs kwaliteit absoluut in verhouding. Wij hopen voorlopig niet te verhuizen maar mocht het nodig zijn bellen we zeker VDW weer!
Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Hilversum:

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Hilversum kunnen wij met ons ervaren verhuisteam en verhuizers verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Hilversum

Verhuizen in Hilversum kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing.

Plan uw Hilversum Verhuizing met VDW Verhuizingen

Bent u klaar voor een zorgeloze verhuizing in Hilversum? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie