...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw vertrouwde partner voor verhuizingen in en naar Utrecht. Sinds onze oprichting in 1978 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte verhuisdiensten voor Utrecht en omgeving. Onder leiding van Patrick Van De Weerd, die in 2000 het roer overnam, blijven wij ons inzetten voor transparantie en eersteklas service bij elke verhuizing in Utrecht. Wij zijn geen budgetverhuizer, maar dankzij onze slimme planning en efficiënte aanpak kunnen wij scherpe tarieven aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit bij verhuizingen in Utrecht.

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, combineert de dynamiek van een grote stad met de gezelligheid van een historische binnenstad. Met ongeveer 160.000 woningen biedt Utrecht een breed scala aan woonmogelijkheden. Utrecht staat bekend om zijn levendige cultuur, prachtige grachten en uitstekende onderwijsinstellingen. De strategische ligging en uitstekende bereikbaarheid maken Utrecht een zeer gewilde plek om te wonen.

Populaire verhuizingen
Utrecht

Het historische centrum van Utrecht biedt een levendige mix van winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Perfect voor wie houdt van het bruisende stadsleven met alle voorzieningen binnen handbereik.

Een rustige en groene wijk in Utrecht met veel gezinswoningen en parken, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een serene woonomgeving.

Een moderne en snelgroeiende wijk in Utrecht met een mix van nieuwbouwprojecten en comfortabele woningen, populair bij jonge gezinnen en professionals.

Een charmante wijk in Utrecht met karakteristieke huizen en smalle straten, geliefd bij studenten en jonge professionals vanwege de nabijheid van het centrum en de gezellige sfeer.

Een groene en kindvriendelijke buurt in Utrecht met veel speeltuinen en scholen, ideaal voor gezinnen die een rustige omgeving waarderen.

Unieke kenmerken
Utrecht

Utrecht heeft prachtige grachten met unieke werfkelders, die de stad een karakteristieke en sfeervolle uitstraling geven.

De stad Utrecht biedt een breed scala aan culturele activiteiten, van musea en theaters tot muziekfestivals en evenementen, wat het een levendig cultureel centrum maakt.

Utrecht is de thuisbasis van een van de oudste universiteiten van Nederland, waardoor het een belangrijke onderwijs- en kennisstad is.

Met uitstekende trein- en wegverbindingen naar de rest van Nederland, biedt Utrecht een ideale locatie voor forenzen en reizigers die snel toegang willen tot andere steden.

Onze Verhuisdiensten in
Utrecht

Het verhuizen naar een nieuwe woning in Utrecht kan een uitdaging zijn. Wij maken het u gemakkelijk met onze volledige verhuisdiensten in Utrecht, van inpakken tot uitpakken en alles wat daarbij komt kijken. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden verplaatst binnen Utrecht.

Het verhuizen van uw bedrijf in Utrecht vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorverhuizing in Utrecht snel en zonder onderbreking wordt uitgevoerd, zodat uw bedrijfsactiviteiten snel weer op gang kunnen komen in Utrecht.

Wij bieden gespecialiseerde diensten voor expats die naar Utrecht verhuizen of vanuit Utrecht naar het buitenland vertrekken. Onze ervaring met internationale verhuizingen zorgt voor een soepele en zorgeloze overgang naar uw nieuwe bestemming vanuit Utrecht.

Een verhuizing in Utrecht kan vooral voor senioren een stressvolle ervaring zijn. Wij bieden een zorgzame en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe woning in Utrecht zo comfortabel mogelijk verloopt.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning of kantoor in Utrecht, wij bieden snelle en efficiënte ontruimingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in Utrecht snel klaar is voor de volgende stap, of het nu gaat om renovatie, verkoop of verhuizing.

Bij VDW Verhuizingen bieden wij een breed scala aan verhuisdiensten, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten in Utrecht. Of u nu binnen Utrecht verhuist, naar een andere regio gaat of internationaal verhuist, wij hebben de expertise en middelen om uw verhuizing in Utrecht soepel en zonder zorgen te laten verlopen.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Martin Le Mair
Martin Le Mair
Voor de tweede keer met Patrick en zijn team gewerkt en ik ben net zo tevreden als de eerste keer. Communicatie loopt soepel, er worden duidelijke afspraken gemaakt, de hele inboedel wordt met zorg behandeld en de verhuizing verliep snel en efficiënt. En dat alles tegen een competitieve prijs. Ik weet nu al met wie ik contact opneem bij een volgende verhuizing!
Bram Schipper
Bram Schipper
Goede service van begin tot eind! Patrick reageert snel via de app en communiceert een fixed price vooraf. Dit maakt dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast stelde Patrick voor een dag voor de verhuizing alvast alles mee te nemen wat al mee kon. Erg fijn en zorgde voor goed overzicht in wat er nog gedaan moest worden. Kwaliteit met een extra beetje service!
Folkert Jongepier
Folkert Jongepier
De verhuizing gaat weliswaar nog plaatsvinden, maar de ervaringen met VDW tot nu toe zijn erg goed. Zo hebben we alvast een flinke aanhanger mogen gebruiken. Erg prettig gegaan met uitvoerige uitleg en prima materiaal.
Mariska Kingma
Mariska Kingma
Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van de verhuis skilss van Patrick en zijn mannen. Verliep allemaal zeer vlot, zorgvuldig en relaxed. Een absolute aanrader. Wij hebben voornamelijk de grote inboedel laten verhuizen. Wel heel blij waren we met de ruim van tevoren geleverde dozen en inpak materialen zodat we zelf vooraf al veel konden doen. Alle grote spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt en beschermd. Terwijl de mannen bezig waren konden wij met een gerust hart andere klusjes doen. Communicatie vooraf, tijdens en na afloop via WhatsApp met Patrick verloopt vlot en duidelijk. Prijs kwaliteit absoluut in verhouding. Wij hopen voorlopig niet te verhuizen maar mocht het nodig zijn bellen we zeker VDW weer!
Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Utrecht

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Utrecht kunnen wij met ons ervaren verhuisteam en verhuizers verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Utrecht

Verhuizen in Utrecht kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving in Utrecht en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing in Utrecht.

Plan uw Utrecht verhuizing met VDW Verhuizingen

Bent u klaar voor een zorgeloze verhuizing in Utrecht? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis in Utrecht met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie