...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw betrouwbare partner voor verhuizingen in en naar Heerhugowaard. Sinds onze oprichting in 1978 bieden wij hoogwaardige en op maat gemaakte verhuisdiensten aan voor Heerhugowaard en omgeving. Onder leiding van Patrick Van De Weerd, die het bedrijf in 2000 overnam, blijven wij ons inzetten voor transparantie en uitstekende service bij elke verhuizing in Heerhugowaard. Wij zijn geen prijsvechter, maar dankzij onze efficiënte planning en slimme aanpak kunnen wij scherpe tarieven aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit bij verhuizingen in Heerhugowaard.

Heerhugowaard, gelegen in de provincie Noord-Holland, is een moderne en levendige stad met een uitgebreid aanbod aan voorzieningen en een uitstekende leefomgeving. Met ongeveer 22.000 woningen biedt Heerhugowaard diverse woonmogelijkheden, van moderne nieuwbouwwoningen tot charmante gezinswoningen. Heerhugowaard staat bekend om zijn groene wijken, goede scholen en uitgebreide winkel- en recreatiefaciliteiten. De stad heeft uitstekende verbindingen naar Alkmaar en Amsterdam, wat Heerhugowaard een aantrekkelijke plek maakt om te wonen.

Populaire verhuizingen
Heerhugowaard

Een innovatieve en duurzame wijk in Heerhugowaard met energiezuinige woningen en veel groene ruimten, ideaal voor gezinnen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Een rustige wijk met veel gezinswoningen en parken, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en kindvriendelijke omgeving.

Een moderne en snelgroeiende wijk in Heerhugowaard met een mix van nieuwbouwprojecten en comfortabele woningen, populair bij jonge gezinnen en professionals.

Een diverse wijk in Heerhugowaard met een mix van oude en nieuwe woningen, aantrekkelijk voor mensen die de charme van het platteland willen combineren met modern wooncomfort.

Een opkomende buurt in Heerhugowaard met een mix van nieuwbouwwoningen en comfortabele appartementen, populair bij jonge gezinnen en professionals.

Unieke kenmerken
Heerhugowaard

Heerhugowaard staat bekend om zijn duurzame stadsontwikkeling, met veel aandacht voor energiezuinige woningen en groene ruimten.

Heerhugowaard beschikt over uitstekende voorzieningen zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten en medische zorg, die het leven in de stad comfortabel en aangenaam maken.

Heerhugowaard biedt veel groene gebieden, zoals parken en natuurgebieden, ideaal voor wandelingen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Met goede weg- en openbaar vervoerverbindingen naar Alkmaar, Amsterdam en verder, biedt Heerhugowaard een uitstekende locatie voor forenzen en reizigers.

Onze Verhuisdiensten in
Heerhugowaard

Verhuizen naar een nieuwe woning in Heerhugowaard kan een uitdaging zijn. Wij maken het u gemakkelijk met onze complete verhuisdiensten in Heerhugowaard, van inpakken tot uitpakken en alles wat daarbij komt kijken. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden verplaatst binnen Heerhugowaard.

Het verhuizen van uw bedrijf in Heerhugowaard vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorverhuizing in Heerhugowaard snel en zonder onderbreking wordt uitgevoerd, zodat uw bedrijfsactiviteiten snel weer op gang kunnen komen in Heerhugowaard.

Wij bieden gespecialiseerde diensten voor expats die naar Heerhugowaard verhuizen of vanuit Heerhugowaard naar het buitenland vertrekken. Onze ervaring met internationale verhuizingen zorgt voor een soepele en zorgeloze overgang naar uw nieuwe bestemming vanuit Heerhugowaard.

Een verhuizing in Heerhugowaard kan vooral voor senioren een stressvolle ervaring zijn. Wij bieden een zorgzame en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe woning in Heerhugowaard zo comfortabel mogelijk verloopt.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning of kantoor in Heerhugowaard, wij bieden snelle en efficiënte ontruimingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in Heerhugowaard snel klaar is voor de volgende stap, of het nu gaat om renovatie, verkoop of verhuizing.

Bij VDW Verhuizingen bieden wij een breed scala aan verhuisdiensten, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten in Heerhugowaard. Of u nu binnen Heerhugowaard verhuist, naar een andere regio gaat of internationaal verhuist, wij hebben de kennis en ervaring om uw verhuizing in Heerhugowaard soepel en zonder zorgen te laten verlopen.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Martin Le Mair
Martin Le Mair
Voor de tweede keer met Patrick en zijn team gewerkt en ik ben net zo tevreden als de eerste keer. Communicatie loopt soepel, er worden duidelijke afspraken gemaakt, de hele inboedel wordt met zorg behandeld en de verhuizing verliep snel en efficiënt. En dat alles tegen een competitieve prijs. Ik weet nu al met wie ik contact opneem bij een volgende verhuizing!
Bram Schipper
Bram Schipper
Goede service van begin tot eind! Patrick reageert snel via de app en communiceert een fixed price vooraf. Dit maakt dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast stelde Patrick voor een dag voor de verhuizing alvast alles mee te nemen wat al mee kon. Erg fijn en zorgde voor goed overzicht in wat er nog gedaan moest worden. Kwaliteit met een extra beetje service!
Folkert Jongepier
Folkert Jongepier
De verhuizing gaat weliswaar nog plaatsvinden, maar de ervaringen met VDW tot nu toe zijn erg goed. Zo hebben we alvast een flinke aanhanger mogen gebruiken. Erg prettig gegaan met uitvoerige uitleg en prima materiaal.
Mariska Kingma
Mariska Kingma
Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van de verhuis skilss van Patrick en zijn mannen. Verliep allemaal zeer vlot, zorgvuldig en relaxed. Een absolute aanrader. Wij hebben voornamelijk de grote inboedel laten verhuizen. Wel heel blij waren we met de ruim van tevoren geleverde dozen en inpak materialen zodat we zelf vooraf al veel konden doen. Alle grote spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt en beschermd. Terwijl de mannen bezig waren konden wij met een gerust hart andere klusjes doen. Communicatie vooraf, tijdens en na afloop via WhatsApp met Patrick verloopt vlot en duidelijk. Prijs kwaliteit absoluut in verhouding. Wij hopen voorlopig niet te verhuizen maar mocht het nodig zijn bellen we zeker VDW weer!
Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Heerhugowaard

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Heerhugowaard kunnen wij met ons ervaren verhuisteam en verhuizers verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke verhuisondersteuning in Heerhugowaard

Verhuizen in Heerhugowaard kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving in Heerhugowaard en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing in Heerhugowaard. Heeft u extra hulp nodig? Bij ons kunt u ook een verhuislift huren in Heerhugowaard voor een efficiënte en veilige verhuizing.

Plan uw Heerhugowaard verhuizing met VDWverhuizingen

Bent u klaar voor een zorgeloze verhuizing in Heerhugowaard? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis in Heerhugowaard met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie