...

Welkom bij Van De Weerd Verhuizingen

Welkom bij

Van De Weerd Verhuizingen

Zo’n familiebedrijf dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen

Welkom bij VDW Verhuizingen, uw betrouwbare partner voor verhuizingen in en naar Aalsmeer. Sinds 1978 bieden wij hoogwaardige, op maat gemaakte verhuisdiensten aan voor Aalsmeer en de omliggende regio’s. Onder leiding van Patrick Van De Weerd, die het bedrijf in 2000 overnam, blijven wij ons inzetten voor transparantie en uitstekende service bij elke verhuizing in Aalsmeer. Wij zijn geen budgetverhuizer, maar dankzij onze efficiënte planning en slimme aanpak kunnen wij scherpe tarieven aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit bij verhuizingen in Aalsmeer.

Aalsmeer, gelegen in de provincie Noord-Holland, staat bekend om zijn prachtige bloemenveiling, watersportmogelijkheden en groene omgeving. Met ongeveer 11.000 woningen biedt Aalsmeer een breed scala aan woonmogelijkheden, van charmante dorpswoningen tot moderne nieuwbouwhuizen. Aalsmeer heeft een rijke historie en een levendige gemeenschap, en biedt uitstekende voorzieningen voor gezinnen en professionals. De goede verbindingen naar Amsterdam en Schiphol maken Aalsmeer een aantrekkelijke woonplaats.

Populaire verhuizingen
Aalsmeer

Het historische centrum van Aalsmeer biedt een gezellige dorpssfeer met diverse winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Perfect voor wie houdt van een levendige en sfeervolle woonomgeving.

Een rustige wijk in Aalsmeer met veel groen, gezinswoningen en parken, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en kindvriendelijke omgeving.

Een moderne woonwijk in Aalsmeer met een mix van nieuwbouwprojecten en comfortabele woningen, populair bij jonge gezinnen en professionals.

Een diverse wijk in Aalsmeer met een mix van oude en nieuwe woningen, aantrekkelijk voor gezinnen en ouderen die een rustige omgeving waarderen.

Een aangrenzende buurt in Aalsmeer met een dorpse charme en moderne uitbreidingen, geliefd bij mensen die de rust van het platteland willen combineren met stedelijk comfort.

Unieke kenmerken
Aalsmeer

Aalsmeer staat bekend om de grootste bloemenveiling ter wereld, die de stad een unieke economische en culturele positie geeft.

Aalsmeer ligt aan de Westeinderplassen, wat het een ideale plek maakt voor watersportliefhebbers en recreatie aan het water.

Aalsmeer biedt veel groene gebieden, zoals het Amsterdamse Bos en diverse parken, perfect voor wandelingen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Met goede weg- en openbaar vervoerverbindingen naar Amsterdam en Schiphol, biedt Aalsmeer een uitstekende locatie voor forenzen en reizigers.

Onze Verhuisdiensten in
Aalsmeer

Verhuizen naar een nieuwe woning in Aalsmeer kan een uitdaging zijn. Wij maken het u gemakkelijk met onze complete verhuisdiensten in Aalsmeer, van inpakken tot uitpakken en alles wat daarbij komt kijken. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden verplaatst binnen Aalsmeer.

Het verhuizen van uw bedrijf in Aalsmeer vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorverhuizing in Aalsmeer snel en zonder onderbreking wordt uitgevoerd, zodat uw bedrijfsactiviteiten snel weer op gang kunnen komen in Aalsmeer.

Wij bieden gespecialiseerde diensten voor expats die naar Aalsmeer verhuizen of vanuit Aalsmeer naar het buitenland vertrekken. Onze ervaring met internationale verhuizingen zorgt voor een soepele en zorgeloze overgang naar uw nieuwe bestemming vanuit Aalsmeer.

Een verhuizing in Aalsmeer kan voor senioren een stressvolle ervaring zijn. Wij bieden een zorgzame en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe woning in Aalsmeer zo comfortabel mogelijk verloopt.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning of kantoor in Aalsmeer, wij bieden snelle en efficiënte ontruimingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in Aalsmeer snel klaar is voor de volgende stap, of het nu gaat om renovatie, verkoop of verhuizing.

Bij VDW Verhuizingen bieden wij een breed scala aan verhuisdiensten, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten in Aalsmeer. Of u nu binnen Aalsmeer verhuist, naar een andere regio gaat of internationaal verhuist, wij hebben de kennis en ervaring om uw verhuizing in Aalsmeer soepel en zonder zorgen te laten verlopen.

Patrick Van De Weerd
Tot uw dienst!

Authentieke reviews

Martin Le Mair
Martin Le Mair
Voor de tweede keer met Patrick en zijn team gewerkt en ik ben net zo tevreden als de eerste keer. Communicatie loopt soepel, er worden duidelijke afspraken gemaakt, de hele inboedel wordt met zorg behandeld en de verhuizing verliep snel en efficiënt. En dat alles tegen een competitieve prijs. Ik weet nu al met wie ik contact opneem bij een volgende verhuizing!
Bram Schipper
Bram Schipper
Goede service van begin tot eind! Patrick reageert snel via de app en communiceert een fixed price vooraf. Dit maakt dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast stelde Patrick voor een dag voor de verhuizing alvast alles mee te nemen wat al mee kon. Erg fijn en zorgde voor goed overzicht in wat er nog gedaan moest worden. Kwaliteit met een extra beetje service!
Folkert Jongepier
Folkert Jongepier
De verhuizing gaat weliswaar nog plaatsvinden, maar de ervaringen met VDW tot nu toe zijn erg goed. Zo hebben we alvast een flinke aanhanger mogen gebruiken. Erg prettig gegaan met uitvoerige uitleg en prima materiaal.
Mariska Kingma
Mariska Kingma
Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van de verhuis skilss van Patrick en zijn mannen. Verliep allemaal zeer vlot, zorgvuldig en relaxed. Een absolute aanrader. Wij hebben voornamelijk de grote inboedel laten verhuizen. Wel heel blij waren we met de ruim van tevoren geleverde dozen en inpak materialen zodat we zelf vooraf al veel konden doen. Alle grote spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt en beschermd. Terwijl de mannen bezig waren konden wij met een gerust hart andere klusjes doen. Communicatie vooraf, tijdens en na afloop via WhatsApp met Patrick verloopt vlot en duidelijk. Prijs kwaliteit absoluut in verhouding. Wij hopen voorlopig niet te verhuizen maar mocht het nodig zijn bellen we zeker VDW weer!
Y. Wang
Y. Wang
Very good communication through What’s app. Drop the boxes ahead of time (plenty of them). The moving process is smooth and efficient and the crew is very careful not to scratch the wall etc. Our apartment is next to the tram and the crew managed the difficult situation without problem. Highly recommend.
Rita Vassilieva
Rita Vassilieva
Patrick's team brought this beauty to my apartment. It was a hell of a job because of it's weight and because of the lack of elevator (and thin stairs). He delivered what he promised, he was quick and kept a fluid communication on the delivery times. So I always knew what to expect. Everything was cared for (cabinent was wrapped for transportation) and he used blankets to avoid any damage. He is also very nice and to the point. Will use his services in the future for sure!
Isabé van Dorp
Isabé van Dorp
Voor de tweede keer een verhuizing via VDW gedaan. Top geregeld, fijne mannen en snel weer alle dozen opgehaald.
Thomas Schutz
Thomas Schutz
Een fantastische ervaring met Patrick gehad. Zowel voor de verhuizing van mijn spullen als (tijdelijke) opslag tot mijn nieuwe huis. Dank voor alles!

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie

Verzekerd

Meest uitgebreide verhuisverzekering tot
€ 100.000 met een eigen risico voor opdrachtgever van € 50,00.

Snel

Door de intake vooraf kan een verhuizing goed voorbereid worden en het juiste soort materiaal en voldoende verhuizers worden ingezet.

Ontzorgen

Kosten nog moeite worden gespaard qua mankracht en materiaal om u zo soepel mogelijk te verhuizen.
Een realistische planning en bij een tegenvaller wordt er opgeschaald of een 2e team ingezet.

Vast team

VDW verhuizingen werkt met een vast team aangevuld met de meest ervaren ZZP'ers.
Altijd duidelijk herkenbaar aan onze eigen bedrijsfkleding.

Zorgvuldig

Ervaren verhuizers die zelfstandig werken  ondersteund door het modernste verhuismateriaal en jaarlijks gekeurde verhuisliften.

Vaste prijs

Vaste prijsopgave vooraf zonder kosten achteraf.
Fixed price!
Dus geen verdienmodel gebaseerd op uw onderschatting en meer uren.

Verhuisbedrijf Aalsmeer

De volledige of gedeeltelijke verhuizing in Aalsmeer kunnen wij met ons ervaren verhuisteam en verhuizers verzorgen, de service opties daarbij zijn:

A. Het leveren van verpakkingsmaterialen bij u thuis bezorgd
( gratis bij een verhuizing )

B. De- en montage van meubels
( optioneel )

C. Inpakservice van de verhuisdozen
( optioneel )

D. Het verhuizen van uw volledige of gedeeltelijke inboedel
( grote items ) van A naar B

E. Het afvoeren van grofvuil naar de kringloop of vuilstort

F. Verhuur van een verhuislift met bediening

G. Volledige ontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen

H. Inboedel opslag voor korte of lange termijn 

Vergunningen en logistieke ondersteuning in Aalsmeer

Verhuizen in Aalsmeer kan specifieke vereisten met zich meebrengen, zoals het aanvragen van tijdelijke parkeervergunningen of het regelen van een verhuislift. VDW Verhuizingen heeft uitgebreide ervaring met de lokale regelgeving in Aalsmeer en kan u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en logistieke ondersteuning voor een probleemloze verhuizing in Aalsmeer.

Plan uw Aalsmeer verhuizing met VDWverhuizingen

Bent u klaar voor een zorgeloze verhuizing in Aalsmeer? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via ons online offerteformulier, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis in Aalsmeer met onze verhuisadviseur.

VRAAG NU ONLINE EEN OFFERTE AAN

  Binnen 48 uur een offerte op maat
  Betaalbare Professionals
  Betrouwbaar & Maatwerk
  Vaste prijs vooraf zonder nacalulatie